Chelsea onderuit tegen Newcastle

Sam Soetaers
| 26 reacties

Chelsea heeft dure punten laten liggen tegen Newcastle. The Bleus verloren met 0-2.

Chelsea-coach Roberto Di Matteo liet onder meer Drogba, Lampard, Ashley Cole en Mata op de bank. Dat liet zich voelen want het was Newcastle dat de score opende. Cisse knalde bal met linker staalhard binnen.

Na rust bracht Di Matteo Drogba, Lampard en Mata in. Chelsea kon op die manier Newcastle meer onder druk zetten. Maar doelpunten leverde dat niet op. John Terry zag zijn kopbal nog van de lijn gehaald worden.

De scheidsrechter telde maar liefst tien minuten extra tijd. In de derde minuut van die blessuretijd schoot Cisse prachtig vanop 25 meter in de kruising binnen. Chelsea blijft op de zesde plaats staan in de Premier League.