Seedorf weet nog niet van ophouden

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Seedorf weet nog niet van ophouden
Foto: © SC

Clarence Seedorf wil nog altijd niet stoppen met voetballen. De speler van AC Milan is inmiddels 36, maar ziet zijn contract straks in juni wel aflopen. Het is niet duidelijk of zijn toekomst ook nadien in Milaan ligt.

Volgens het Nederlandse NUsport wil Clarence Seedorf niet stoppen met voetballen, ook niet als ze bij AC Milan beslissen om het aflopende contract van de 36-jarige middenvelder niet te verlengen. Het is algemeen geweten dat de Italiaanse vicekampioen afwil van zijn oudjes. Het nam al afscheid van Filippo Inzaghi, Alessandro Nesta en Gennaro Gattuso. Of Clarence Seedorf de volgende in het rijtje wordt, is niet duidelijk.

Seedorf speelde tot dus ver tien seizoenen voor Milan en ondertussen meldden al verschillende teams zich voor de ex-international van Nederland. "Het seizoen is voorbij en ik kan nu de balans opmaken. Er wordt momenteel druk gespeculeerd in de media, maar ik weet nog niet wat mijn volgende stap zal zijn. Een nieuw seizoen bij Milan blijft een mogelijkheid. Sowieso blijf ik nog twee tot drie jaar voort voetballen", aldus Seedorf.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties