Ceulemans: "Volgende dagen ga ik mijn toekomst bekijken"

Fabian Morren
| 13 reacties
Ceulemans: "Volgende dagen ga ik mijn toekomst bekijken"
Foto: © SC

Ook voor Jan Ceulemans is de degradatie met Westerlo zeer pijnlijk. Ik hoop dat Westerlo volgend seizoen evenveel geluk heeft, als dit jaar pech. Dan promoveren we zeker."

"Uiteraard voelt dit bijzonder pijnlijk aan en is de ontgoocheling groot", zegt Jan Ceulemans in GvA. "Nadat we in het seizoen bergen tegenslag en veel te veel blessures hadden gekend, bracht onze sterke prestatie in play-off 3 even nieuwe hoop. We konden het echter niet waarmaken in de eindronde."

"In zo'n eindronde speel je tegen ploegen die je simpelweg te weinig kent", vervolgt de 'Caje'. "Dat is iets heel anders dan twaalf keer scoren tegen een team als Sint-Truiden dat geen enkel geheim heeft."

"Niet dat we onze tegenstanders in de eindronde onderschat hebben. In Eupen en thuis tegen Waasland-Beveren waren we de betere ploeg en speelden we constant op de helft van de tegenstander, maar we konden het niet afmaken. De harde les is dat wie kansen krijgt en die niet afmaakt degradeert."

"Na tien seizoenen zonder problemen is dit nieuw voor mij", geeft Ceulemans toe. "Ook dit hoort bij het voetbal. Waar mijn toekomst ligt? Ik wilde eerst zeker weten in welke reeks Westerlo volgend seizoen voetbalt. De volgende dagen ga ik het rustig bekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties