Antwerp moet Gram om en bij de 800.000 euro

Antwerp moet Gram om en bij de 800.000 euro
Foto: © SC

Antwerp heeft dinsdag het arrest dat tegen de club loopt, kunnen inkijken. De grote conclusie die The Great Old daaruit trok is dat er geen 1 tot 2 miljoen moet betaald worden aan Tony Gram.

Gram maakte afgelopen week bekend in de media dat Antwerp hem meer dan één miljoen euro moet betalen. Antwerp maakte uit het arrest echter op dat er geen sprake is van die som, maar tussen de lijnen kan je lezen dat het niet veel minder is.

Gram zelf wil niet meer van uitstel weten. "Volgens mijn advocaat gaat het om ongeveer 800.000 euro, kosten en intresten niet inbegrepen. Zelf was ik van mening dat het bedrag hoger moest zijn, maar nog eens in beroep gaan zie ik niet zitten. Na dertig processen wil ik eindelijk mijn geld zien. De rechters hebben een heel duidelijke rekening gemaakt. Mijn advocaat zal het verschuldigde bedrag eerstdaags meedelen aan de advocaat van Antwerp. En dan is het betalen. Het hof van beroep in Brussel heeft gesteld dat uitstel of betaling in schijven niet meer mogelijk is", vertelde de zakenman in HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties