Zoon Harold Meyssen keert terug bij Club Brugge

Zoon Harold Meyssen keert terug bij Club Brugge
Foto: © SC

Club Brugge heeft zich versterkt met Yentl Meyssen. De jeugdinternational werd weggeplukt bij PSV Eindhoven en zal volgend seizoen voor de U17 van de West-Vlamingen spelen.

De naam Meyssen doet waarschijnlijk een belletje rinkelen... En terecht, want Yentl is de zoon van ex-prof Harold Meyssen. Hij speelde al eerder voor Club, maar werd op zijn elfde weggehaald door de lampenploeg. De nu 15-jarige middenvelder keert dan ook terug naar zijn roots.

"Laten we zeggen omdat ik de eigenheden van het Belgische voetbal wil toevoegen aan die van het Nederlandse, waarin ik de voorbije jaren intensief ingewijd werd", vertelt hij in HLN. "Concreet: ik vond dat ik bij de te individualistische speelwijze van mijn team in Nederland niet veel meer kon bijleren. Meer nog, ik begon er genoeg van te krijgen."

"Ik bekijk het totaalplaatje. Met een paar jaar ervaring erbij wil ik klaar zijn van de A-kern van Club, iets later voor de A-ploeg en op langere termijn misschien voor nog meer. Dat kan te ambitieus lijken, maar wie op mijn leeftijd geen ambitie heeft, kan beter iets anders doen. Mijn vader kan je nog weinig wijsmaken in het voetbal. Hij is mijn vader, mijn individuele trainer en mijn manager. Ons hele gezin verhuist trouwens van Dilsen naar Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties