Vertonghen: "Eén van komende dagen of weken valt beslissing"

Vertonghen: "Eén van komende dagen of weken valt beslissing"
Foto: © SC

Jan Vertonghen trekt wellicht naar Tottenham. "Ik heb niet elke dag contact met mijn manager, maar een overeenkomst is wel heel dichtbij", zegt de Rode Duivel.

"Ik verwacht dat er zeker in de volgende weken, misschien zelfs dagen wel een beslissing valt", vertelt Vertonghen in HLN.

De verdediger speelt straks dus geen Champions League. "Ik vind dat niet zo'n groot probleem. Het zou leuk geweest zijn, maar ik kies voor een club en niet voor één seizoen. Voor mij is het immers belangrijk dat ik een connectie voel met de club waar ik ga spelen", aldus Vertonghen.

"En Tottenham gaf me echt wel een heel goed gevoel. Ze hebben me rondgeleid en ik voel dat ze de deal echt willen afronden. En dan kan ik eindelijk in de Premier League spelen. Ik ben altijd fan geweest en het is zowat de enige competitie die ik op televisie volg."

Eerst wacht er nog een oefeninterland op Wembley vanavond. "Dit is een perfecte afsluiter", weet Vertonghen. "Het is een fantastische wedstrijd en de jongens zijn allemaal supergemotiveerd om tegen die grote spelers voor zoveel mensen in zo'n stadion te spelen. Misschien heeft dat ook te maken met het feit dat veel jongens in Engeland spelen of toch gaan komen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties