Cercle ontvangt Genclerbirligi op fandag

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Cercle ontvangt Genclerbirligi op fandag
Foto: © SC

Cercle Brugge houdt zijn fandag op zondag 22 juli. Die dag speelt Cercle een galawedstrijd tegen het Turkse Genclerbirligi en komt Sam Gooris het beste van zichzelf geven.

De fandag steekt in een nieuw concept. Het wordt een mix van sport, muziek en animatie. Alles zal zich afspelen in een tentendorp op de Oost parking van het Jan Breydelstadion.

De dag van de supporter start om 9u met het voetbaltornooi van de supportersfederatie. Over de middag is er een kippenfestijn dat wordt opgeluisterd door het Brugs Dweilorkest. Kort na de middag is iedereen welkom voor het optreden van de coverband Super Valentino Stars. 

Om 15u speelt Cercle Brugge de galawedstrijd tegen de Turkse topploeg Genclerbirligi. Na de wedstrijd gaat het feest verder met om 17u15 een optreden van de Brugse rockband Soviet Grass. Zij wonnen onlangs nog het festival Red Rock Rally in het Astridpark.

Rond 18u30 is er dan de spelersvoorstelling met alvast ook journaliste Kathy Pauwels als een van de presentatoren. Daarna volgt een handtekeningsessie met alle spelers en trainers van de A-kern.

Sam Gooris trekt vervolgens zijn “voetbalsloefkes” aan en stuwt de ambiance naar een volgend hoogtepunt. We sluiten feestelijk af met de zwoele zomerbeats van DJ Gilles D. Dansen kan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties