Vanden Stock verwacht geen transfers meer bij Anderlecht

Yves Dekoning
| 111 reacties
Vanden Stock verwacht geen transfers meer bij Anderlecht
Foto: © SC

Verschillende spelers van Anderlecht hunkeren naar een grote transfer, maar volgens voorzitter Roger Vanden Stock zou het best kunnen dat er niemand vertrekt. In dat geval zou er ook niemand meer worden gekocht.

Roger Vanden Stock gaf zijn visie op de transfersituatie van de club. Anderlecht ziet Thomas Kaminski terugkeren van OHL en haalde drie nieuwe spelers binnen: Osama Hawsawi (Al Hilal), Abdelhakim Bouhna (Diegem) en Mohammed Aoulad (Brussels). De voorzitter van RSCA gaf toe dat dit geen grote namen zijn, maar verdedigde het transferbeleid.

"Vergeet niet dat de vedetten, wiens vertrek al was aangekondigd, er nog altijd zijn. Voorlopig ga ik er dus van uit dat er niemand vertrekt en dus hoeft er ook niemand bij te komen. Roland Juhasz wil naar Dnipropetrovsk, maar we hebben niets gehoord van die club uit Oekraïne. Lucas Biglia en Matias Suarez hebben geen zin in een Russisch avontuur en ik kan hun geen ongelijk geven. Elders in Europa is geen geld."

Vanden Stock wil dat de club zich nog meer op de jeugd gaat richten. Zo zou zeker Dennis Praet meer speelkansen moeten krijgen. Hij wil ook mooi voetbal zien, met veel techniek. Vanden Stock verwacht niet meteen resultaten, maar wil vooral op het einde van het seizoen op kop staan en kampioen spelen. Ook wil hij dat Anderlecht de groepsfase van de Champions League haalt. Ten slotte wil hij dat "we ons nu ook in de beker van België eens niet belachelijk maken."

Suarez en Biglia ontbraken op de eerste training bij Anderlecht. Suarez laat zijn knie verzorgen in Argentinië en keert volgende week terug, Biglia bleef langer in zijn vaderland omwille van de ziekte van zijn dochtertje. Hij komt pas begin juli naar België.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties