Prandelli: "Balotelli weet uur voor de match of hij speelt"

Prandelli: "Balotelli weet uur voor de match of hij speelt"
Foto: © SC

De Italiaanse bondscoach Cesare Prandelli houdt zijn basisopstelling voor de match van morgen tegen Engeland angstvallig verborgen. Wel liet hij weten er al uit te zijn.

"Het team zal spelers met veel charisma treffen, maar ze zijn bovenal erg georganiseerd. Voor ons is het een uitdaging om een geweldige ploeg te treffen. Het is ons doel om zonder angst te voetballen, we moeten trachten om negentig minuten lang onze concentratie te vinden om zodoende kansen te creëren. We moeten telkens deel uitmaken van de wedstrijd", zei Prandelli over de match.

Of Mario Balotelli morgen aan de aftrap staat, is nog niet duidelijk. "Ik verwacht van Mario dat hij doet wat alle spelers doen, ongeacht de tijd die ze op het veld staan. Ze moeten klaar en gefocust zijn. Dat zeg ik omdat ik spelers in mijn eerste periode het idee heb gegeven dat spelen mogelijk is. Dat wil ik creëren."

"Het is geen nadeel dat de Engelse spelers bekend zijn met Balotelli. Of hij zondag speelt? Hij weet het een uur voor de wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties