Janevski: "Trikovski is meest rendabel als centrale aanvaller"

Janevski: "Trikovski is meest rendabel als centrale aanvaller"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Ivan Trikovski tekent deze week een contract voor vier jaar bij Club Brugge. Cedo Janevski klopt zich op de borst dat hij zijn Macedonische landgenoot weer lanceerde en geeft ook aan dat hij het best tot zijn recht komt als centrale aanvaller.

"Bij Rode Ster Belgrado zat Ivan op een zijspoor", aldus Janevski in HLN. "Hij brak onder mijn bewind door bij Paralimni en ontbolsterde bij Apoel Nicosia. Het is geen toeval dat je als buitenlander twee opeenvolgende seizoenen tot 'Speler van het Jaar' wordt uitgeroepen in Cyrpus."

Janevski vindt dat de aanvaller meerdere posities aankan. "Trickovski maakte er de voorbije seizoenen indruk. Het is een snelle en vooral heel wendbare speler. Zijn acties zorgen telkens voor de nodige verwarring bij de tegenstander. Hij is van nature rechtsvoetig, maar ook met zijn linkervoet is Ivan vaardig. Ik heb begrepen dat Club hem aantrekt als de geknipte vervanger van Dirar. Mijn landgenoot kan deze rol zeker aan, maar hij is het meest rendabel als centrale spits."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties