Boere: "Familie en vrienden vangen de zwaarste klappen op"

Boere: "Familie en vrienden vangen de zwaarste klappen op"
Foto: © SC

Tom Boere is na een operatie aan de knie nog een tijdje uitgeschakeld. De Gent-aanvaller, maar hij houdt er goede moed in dat hij snel weer op het veld zal staan: "Ik zal de achterstand moeten wegwerken."

"Het is de allereerste keer dat ik zo'n zware blessure heb en ik moet toegeven dat ik er soms nog flink de pest in heb. Mijn familie en vrienden steunen me echter fantastisch en vangen helaas ook de zwaarste stoten op", vertelt Boere in Het Nieuwsblad.

"Je bent als voetballer toch wel wat prikkelbaar tijdens zo'n revalidatieperiode, maar eigenlijk loopt alles naar wens. Ik kan sinds dinsdag weer zonder krukken lopen en ik ben ook tevreden over de progressie bij de fysio. Je mag echter geen stappen overslaan. Normaal ben je met zo'n blessure toch snel zes à acht weken uit de running, maar ik probeer mezelf rustig te houden. Natuurlijk wil ik graag zo snel mogelijk weer spelen, maar ik besef dat ik ook de conditionele achterstand die ik nu oploop tijdens de voorbereiding, zal moeten wegwerken."

"Ik startte al met krachtoefeningen en na enkele rustige dagen mag ik nu zelfs twee sessies per dag afwerken. Ik wil echter niet te hard van stapel lopen en volledig herstellen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties