Interview KVM-talent Van Tricht: "De ploeg iets bijbrengen dit jaar"

Robby Morren
Robby Morren
| 23 reacties
KVM-talent Van Tricht: "De ploeg iets bijbrengen dit jaar"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Wannes Van Tricht maakte een bijzonder goede indruk tegen Club Brugge. De 18-jarige middenvelder hoopt alvast dat hij KV Mechelen dit seizoen wat kan bijbrengen.

Van Tricht mocht woensdag in de oefenpartij tegen Club Brugge aan de wedstrijd beginnen en liet een uitstekende indruk. "Van Tricht is een heel groot talent. Soms ben ik onder de indruk van zijn kwaliteiten", zei coach Harm Van Veldhoven woensdagavond over de jongeling.

Geëvolueerd
"Het is natuurlijk heel tof om zoiets te horen. Ik ben goed geëvolueerd. Ik had niet verwacht dat ik tegen Club Brugge zou starten maar er waren wel enkele gekwetsten. Ik was alleszins blij over het verloop van de wedstrijd. We hebben als team hard gewerkt en Club Brugge is toch een waardemeter", vertelt de middenvelder aan onze redactie.

Van Tricht is nog jong maar houdt beide voeten toch stevig op de grond. "Ik wil dit jaar proberen iets bij te brengen aan de ploeg maar ik moet nog niet onmiddellijk hopen op een basisplaats."

Beter dan vorig seizoen
KV Mechelen heeft volgens Van Tricht de kwaliteiten om het beter te doen dan vorig seizoen. "Het zit goed in elkaar, er zijn nog versterkingen bij gekomen op verschillende plaatsen. Ik denk dat we meer naar boven mogen kijken dit seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties