Mannaert: "Club gaat voluit voor de titel"

Dennis Moonen
| 140 reacties
Mannaert: "Club gaat voluit voor de titel"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge won zijn oefenduel op de Brugse Metten met 3-1 tegen de Duitse kampioen Borussia Dortmund, dat zonder zijn EK-gangers aantrad. Manager Vincent Mannaert sprak na de wedstrijd zijn ambitie uit. "Wij gaan voluit voor de titel."

Met ondermeer Mémé Tchité, Bart Buysse, Jesper Jörgensen en Jim Larsen is Club stevig versterkt voor het komende seizoen. Jim Larsen scoorde zelfs meteen in de oefenpot tegen Dortmund. "Larsen is de laatste versterking voor Club. Met deze groep gaan we het doen. We hebben ons gericht versterkt voor de titel", vertelt Mannaert aan Sporza

Blauw-zwart beschikt over een ruime kern. Het kon ook zijn sterkhouders van het voorbije seizoen behouden. "Het was de bedoeling om onze sterkhouders te behouden en dat is ons gelukt. Al moeten we voorzichtig zijn want de transferperiode duurt nog even."

Club treedt binnenkort ook aan in de voorrondes van de Champions League, maar Vincent Mannaert beseft dat dat moeilijk wordt. "We zullen er alles aan doen om in de poules te geraken maar dat wordt zeer moeilijk. De groepsfase van de Europa League is realistischer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties