Collin: "Deschacht en Wasyl hebben me aangenaam verrast"

Collin: "Deschacht en Wasyl hebben me aangenaam verrast"
Foto: © SC

Anderlecht is dit weekend met een goed gevoel teruggekeerd uit Engeland. John van den Brom sprak al over 'het beste dat hij al gezien had'. En ook Philippe Collin, secretaris-generaal van de club, was optimistisch.

Anderlecht won van Southampton en verloor van Arsenal in wedstrijdjes van telkens 45 minuten. "Wat ik gezien heb, is heel geruststellend", zegt Collin in GvA. "Biglia heeft getoond dat hij de aanvoerder is van deze ploeg en de linkerflank met Safari en Kanu heeft mooie dingen laten zien. Praet heeft het in zich, maar moet nog body kweken. Ik herinner mij dat Suarez bij zijn aankomst in België zo mager was als een grassprietje. Geef Praet nog een paar maanden en hij staat er." 

Collin heeft ook vertrouwen in Olivier Deschacht en Marcin Wasilewski. Die twee zullen in de CL-voorrondewedstrijden waarschijnlijk het centrale duo vormen bij afwezigheid van Juhasz (gekwetst) en Kouyate (OS). "Wasilewski en Deschacht hebben mij aangenaam verrast", aldus Collin. "Het zijn geen artiesten, maar ze zijn spijkerhard in de duels en hebben tonnen ervaring."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties