Sint-Truiden verslaat Turkse eersteklasser

Fabian Morren
| 6 reacties
Sint-Truiden verslaat Turkse eersteklasser
Foto: © SC

Ook STVV trapte gisteren een balletje al komt het dan niet meer uit in eerste klasse. De kanaries wonnen op Stayen van de Turkse eerste klasser Gençlerbirligi met 2-0. Beiden doelpunten vielen in de eerste helft.

Sint-Truiden speelden een beresterke wedstrijd tegen de Turkse subtopper toch was Guido Brepoels niet geheel tevreden: “Ja, het was een heel leuke wedstrijd en ik denk dat wij het heel goed gedaan hebben buiten misschien het eerste kwartiertje, iets teveel respect voor de tegenstander maar vanaf dan nemen we het heft in eigen handen en zagen we een heel leuk Sint-Truiden denk ik. Op vlak van organisatie ben ik voor 80% tevreden, op voetballend vermogen moeten we nog wat trainen maar ik zag toch het tweede doelpunt was heel mooi uitgespeeld en fysiek vind ik toch dat we heel lang stand houden en ik moet zeggen dan we eigenlijk alleen nog maar getraind hebben op duur en weerstand en nog niet op snelheid”.

Verder liet Brepoels ook nog weten aan STVV TV dat hij geen waarde hecht aan de winst tegen eerste klasser Waasland Beveren en nu tegen deze Turken: “ik wil zien wat ik wil zien en we hebben vandaag een paar afspraken gemaakt en die kwamen eruit en dat is het belangrijkste voor mij. Er is voor de competitiestart nog 3 à 4 weken en er is nog heel veel werk. Je ziet ook waar we nog tekort komen dus je moet nu niet gaan zeggen dat alles goed is, alles is perfect neen, je ziet ook waar er nog tekortkomingen zijn en daar moeten we de komende dagen weer iets zien aan te doen”.

Kwamen aan de aftrap voor STVV: Verhulst, Daeseleire, Rossen, Euvrard, Deferm, Delorge, Dufour, Schouterden, Dufer, Andrade en Reza. Bertjens en Iandoli begonnen aan de tweede helft in plaats van Deferm en Reza. Vielen tijdens de tweede helft in: Junior, Schoofs, Schils en Buekers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties