Gíslason: "De tweede helft namen wij het heft in handen"

Christophe van den Boom
| 19 reacties
Gíslason: "De tweede helft namen wij het heft in handen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de wedstrijd tegen Racing Genk van gisterenavond bezorgde Stefán Gíslason een kwartier voor het einde de 1-2 voor OHL. De Ijslander is tevreden met zijn prestatie en zag dat er meer mogelijk was voor de thuisploeg.

KRC Genk kwam na een halfuur al met tien man te staan na een sliding van Hyland.  Toch slaagden de Limburgers erin om het eerste doelpunt te scoren.“De eerste Genkse treffer vlak voor de rust kwam er te gemakkelijk”, vindt Gíslason. “Na de rust namen we het spel in handen, maar leden we teveel balverlies in het middenveld. Daardoor kon Genk de score verdubbelen.”  De thuisploeg knokte nog terug en sleepte een gelijkspel uit de brand. “Na de gelijkmaker zochten we de 3-2 op, maar het mocht niet meer zijn”, analyseert de boomlange verdediger.

Volgende week nemen de Leuvenaars het op tegen AA Gent. “ De prestatie tegen Genk is een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan. Volgende week bij AA Gent gaan we opnieuw van onze eigen mogelijkheden uit. We gaan vol voor de drie punten”, besluit Gíslason. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties