Malaga ziet ook spits vertrekken

Malaga ziet ook spits vertrekken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Salomon Rondon (22) vertrekt bij Malaga. Hij zoekt zijn geluk bij Rubin Kazan in Rusland voor een som van ongeveer tien miljoen euro. De uitverkoop bij de Spaanse Champions League deelnemer gaat onverminderd door.

Malaga verliest na Santi Cazorla (Arsenal) en Antonio Galdeano (Zaragoza) nu ook hun topscorer van vorig seizoen: Salomon Rondon verkast naar Rusland. De Venezolaanse spits scoorde vorig seizoen elf keer in de Primera Division en was daarmee topscorer van Malaga. Hij had een groot aandeel in de vierde plaats en de bijbehorende Champions League kwalificatie.

De wilde dromen van de Malaga-supporters werden onlangs abrupt aan diggelen geslagen toen de Qatarese investeerders die in 2010 de club overnamen, met de noorderzon vertrokken. De club verkeert plotsklaps in zware financiële moeilijkheden en is verplicht zijn beste en duurste spelers te verpatsen aan relatieve dumpingprijzen. Wat dat volgend jaar zal worden in de Champions League is maar de vraag. Waarschijnlijk een jeugdig elftal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties