Elke speler heeft zijn prijs

Yves Dekoning
| 7 reacties
Elke speler heeft zijn prijs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brendan Rodgers heeft opnieuw de pers toegesproken in verband met het transferbeleid van de club. Hij hoopt de ploeg nog te versterken en wil zijn sterkhouders houden.

Tijdens een persconferentie op Melwood bevestigde Brendan Rodgers dat hij voor het sluiten van de transfermarkt eind augustus enkele nieuwe gezichten naar Liverpool wil halen. Hij deelde ook mee dat er geen druk is om spelers te verkopen om geld vrij te maken voor inkomende transfers.

"We werden gelinkt aan een ongelooflijk aantal spelers, maar ik spreek niet graag over namen of clubs. We hebben wat werk voor de boeg en moeten de ploeg verbeteren. Dat kost echter tijd. Het is niet gemakkelijk als je voor een club met deze status spelers moet zoeken. Het is een beetje complex, maar ik wil enkele nieuwe spelers aantrekken, liefst zo snel mogelijk. Het belangrijkste is dat ze voor eind augustus hier zijn."

Rodgers had het ook over Andy Carroll en Daniel Agger.

"Toen ik hier arriveerde, had ik een gesprek met Carroll over zijn plaats in de ploeg. Hij heeft het voortreffelijk gedaan. Hij wil spelen, maar zal net als iedereen moeten vechten voor zijn plaats. Er zijn weinig clubs die je zomaar een basisplaats kunnen beloven. Het belangrijkste is dat hij nog voor Liverpool wil spelen en dat is het geval."

"Ik heb geleerd dat bij elke club elke speler een prijs heeft. Agger is een topklasse prof en ik werk graag met hem. Maar je topspelers zullen altijd gelinkt worden met andere ploegen. Ik sta niet onder druk om iemand te verkopen, dat is belangrijk. Daniel is een heel, heel belangrijke speler voor ons. Hij is een goede kerel en houdt van de club. Hij is hier zeven jaar. Ik ben wel realistisch. Je kunt nooit nooit zeggen, we zullen zien tegen het einde van de maand."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties