Reactie Overmeire: "Zeker geen reden tot paniek"

Fabian Morren
| 2 reacties
Overmeire: "Zeker geen reden tot paniek"
Foto: © SC

Lokeren verloor bij Racing Genk en start zo met 4 op 9 aan de competitie. "Vergeet niet dat we al twee uitwedstrijden achter de rug hebben", zegt Killian Overmeire.

Fabian Morren in Genk

“De eerste helft tegen Genk was goed. We stonden goed in de organisatie. In de tweede helft lukte dat niet meer. We vergaten om te voetballen. We speelden te veel met de lange bal en moesten veel sneller omschakelen. Waarom het niet meer lukte? Het is moeilijk om daar een verklaring voor te vinden”, zegt Overmeire.

Ondanks de matige tweede helft hield Lokeren lang stand. Uiteindelijk plooiden de bezoekers pas enkele minuten voor tijd. “Het is altijd ontgoochelend als je in de laatste minuten nog een punt weggeeft”, weet Overmeire.

Lokeren begon aan het seizoen met een overwinning, maar nadien pakte het slechts 1 op 6. “Maar het is nu te vroeg om al een balans op te maken”, reageert de Lokerse middenvelder. “Misschien kan je dat doen na vijf speeldagen, maar nu zeker nog niet. Er zaten ook twee uitwedstrijden tussen. Er is zeker nog geen reden tot paniek.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties