Rudy ziet transfer naar Rusland door de neus geboord

Christophe van den Boom
| 41 reacties
Rudy ziet transfer naar Rusland door de neus geboord
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Rudy, de Portugees van Cercle Brugge, trekt niet naar Rusland. Dat bevestigt de club zelf op haar facebook. De aanvaller faalde voor de medische testen en ziet zo een transfer door zijn neus geboord. De West-Vlamingen lopen ongeveer één miljoen euro mis.

Het is bijna een trend aan het worden: voetballers die niet door de medische testen geraken. Matias Suarez van Anderlecht wilde naar Moskou, maar door een blessure liep de transfer uit op een sisser. Kanu leek nog niet zo lang geleden te vertrekken bij de Rouches. De medische testen bij de Griekse eersteklasser Olympiakos resulteerden in een negatieve uitslag, waardoor de transfer niet doorging.

Rudy wekte interesse uit Rusland en in de wandelgangen deed de naam van Vladikavkaz de ronde. De Portugees was al enkele dagen in München om sportieve testen af te leggen, maar hij slaagde niet.  Het lijkt er dus op dat de goalgetter, die vorig seizoen dertien keer scoorde voor de Vereniging, in Brugge blijft.

Vorige zomer kwam hij over van Atlético Clube de Portugal en bij Cercle Brugge liet hij al meteen een goede indruk na. Enkele clubs wilden de snelle aanvaller, maar het lijkt erop dat hij toch bij Cercle blijft. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties