Brepoels: "Alles doen om promotie af te dwingen"

Robby Morren
Robby Morren
| 31 reacties
Brepoels: "Alles doen om promotie af te dwingen"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Woensdag wordt de competitie in tweede klasse op gang getrapt. Guido Brepoels wil met Sint-Truiden opnieuw naar eerste klasse promoveren. Daarvoor traint en voetbalt STVV nu anders op het veelbesproken kunstgras.

Voor Brepoels is de uitdaging groot. Met een volledig nieuw bestuur wil STVV graag dit seizoen alweer promoveren naar de hoogste voetbalafdeling. "Er is nu een heel nieuw bestuur, alles is nieuw. De eerste dag dat ik binnenkwam, kende ik niemand meer. Het is een heel nieuw STVV. Voor mij is dit een nieuwe uitdaging."

"Er zit een visie achter en we gaan er alles aan doen om de promotie af te dwingen. Als het dan uiteindelijk toch niet zou lukken, kan je niemand iets verwijten. Er zijn 5 à 6 clubs die meedoen voor de promotie zoals Antwerp, Visé, Oostende", vertelt de coach in een interview met Sporza.

Kunstgras
Brepoels geeft toe dat het kunstgras STVV vorig jaar parten heeft gespeeld. Daarom wordt er nu anders gewerkt. "We gaan nu heel anders trainen op het kunstgras dan vorig jaar en ook op voetbaltactisch vlak gaan we het anders aanpakken. We zijn nu 6 weken bezig en we hebben nog geen enkele blessure en we spelen heel goed voetbal op dit moment. Blijkbaar was de overstap naar het kunstgras vorig jaar te groot."

Reza
Voor de oefenmeester mag het seizoen beginnen, al is hij nog onzeker over de toekomst van Reza. "Gaat Reza nu blijven of niet? Dat is nog een hele belangrijke vraag. Ik heb het gevoel dat veel clubs aan hem trekken en dat hij de club mogelijk nog zal verlaten. Op dat moment moeten wij daarop voorbereid zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties