Mario Been: "Zeer slecht, zeer nerveus, zeer angstig"

Mario Been: "Zeer slecht, zeer nerveus, zeer angstig"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk ging met 2-1 onderuit tegen het Zwitserse Luzern. De Zwitserse goals kwamen er vooral dankzij flaters in de Genkse verdediging. Dat zag ook Genk- trainer Mario Been.

“Zeer slecht, zeer nerveus, zeer angstig”, zijn de eerste woorden van de Nederlandse coach na het verlies. ‘Enkel aan Köteles hebben we te danken dat er een wedstrijd met inzet volgt. Zonder zijn uitstekende prestatie was een terugmatch overbodig”, aldus Been op de website van Genk. 

“De tweede helft hebben we het achteraan herschikt. Er kwam meer evenwicht toen Koulibaly centraal ging spelen en met Anele in de rol van defensieve buffer. We hadden de wedstrijd in handen met twee mooie kansen voor Benteke. Maar ook in de tweede helft maakte Tshimanga een fout, waardoor we het uit handen gaven”, analyseert de Nederlander.

Dat een 2-1 uitslag nog optimistisch is, weet ook hij. “Dat is het enige positieve ondanks onze slechte prestatie. Als we volgende week de zaken op orde zetten, dan zullen onze kansen stijgen. Koulibaly was de enige die verdedigde met het hart”, besluit Been.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties