Vanavond krijgt u de eerste 'El Clasico' op uw bord

Vanavond krijgt u de eerste 'El Clasico' op uw bord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is al weer zo ver: vanavond staat de eerste krachtmeting tussen Real Madrid en Barcelona op het programma. De Supercopa belooft het eerste vuurwerk van het prille Spaanse seizoen op te leveren.

Voor het tweede jaar op rij staan Real Madrid en Barcelona tegenover elkaar in de krachtmeting om de Spaanse Supercup. Vorig seizoen was het Barça dat de trofee veroverde en José Mourinho wil dat geen twee jaar op rij zien gebeuren. Hij zal wel een oplossing moeten vinden voor Pepe, die out is na een botsing met Iker Casillas. De verdediger heeft een lichte hersenschudding en moet rust nemen. Raul Albiol zal waarschijnlijk zijn plaats innemen.

Bij Barcelona heeft Tito Villanova de beschikking over zijn volledige kern. Carles Puyol sukkelde vorige week met nog wat lichte pijntjes, maar wordt vanavond aan de aftrap verwacht. Ook Sergio Busquets neemt zijn plaats als verdedigende middenvelder in, waardoor Alex Song weer naar de bank verhuist.

Wat denkt UNIBET over de wedstrijd ?

Barcelona is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Real Madrid daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Barça met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 175 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Real strijkt u 425 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties