De Bruyne: "Bundesliga ligt me"

De Bruyne: "Bundesliga ligt me"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond gaat de Bundesliga van start. Met Werder Bremen tegen Borussia Dortmund staat er onmiddellijk een mooie affiche gepland. En met Belgische inbreng, want Kevin De Bruyne wordt bij Werder in de basis verwacht.

De Bruyne is blij met zijn verhuur aan de Bundesligaclub. "Deze competitie past bij mij. Er wordt heel erg veel gelopen in Duitsland, het gaat voortdurend op en af. Voor wie goed tussen de lijnen kan spelen, liggen er gigantische mogelijkheden", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Ik had voor mezelf uitgemaakt dat ik na Genk mijn carrière zou voortzetten in de Premier League of in Duitsland. Werder Bremen is in dat opzicht een ideale stap in mijn carrière. Ook omdat het niveau er hoger ligt dan bij Racing Genk, maar toch lager dan bij Chelsea. Ideaal dus."

Wat denkt UNIBET over de wedstrijd?

Borussia is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Werder daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Dortmund met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 125 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bremen strijkt u 1000 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties