Walcott moet contract tekenen of vertrekken

Yves Dekoning
| 19 reacties
Walcott moet contract tekenen of vertrekken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van Theo Walcott. Dat zouden we binnen de 48 uur moeten weten. De Engelse international kreeg van Arsenal een deadline om een nieuw contract te tekenen.

Als Theo Walcott binnen 48 uur geen nieuwe overeenkomst bereikt met Arsenal, dan zal de club hem verkopen. Arsene Wenger bood de 23-jarige vleugelaanvaller een contract voor vijf seizoenen. Walcott kan 94000 euro per week gaan verdienen bij de Gunners. Toch weigerde hij tot op heden bij te tekenen.

Aangezien het huidige contract van Walcott over één jaar afloopt, moet Arsenal hem nu verkopen als het nog een transfersom wil vangen. Vrijdag sluit de transfermarkt. Liverpool en Manchester City zouden op de loer liggen en gevraagd hebben om op de hoogte te worden gehouden. Arsenal hoopt vijftien miljoen euro te krijgen voor de Engelse international.

Liverpool en Manchester City zouden beiden ook naar Scott Sinclair hengelen. De leeftijdsgenoot van Walcott speelt momenteel bij Swansea. Arsenal is ook nog op zoek naar versterkingen. Wenger zou uitkijken naar een veelzijdige verdediger en een middenvelder. Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier), Yann M'Vila (Rennes) en Etienne Capoue (Toulouse) zouden de targets zijn. Het beloven nog drukke dagen te worden voor de managers in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties