Reactie Bacca: "Ik kan nog beter"

Tomas Taecke
| 19 reacties
Bacca: "Ik kan nog beter"
Foto: © SC

Carlos Bacca pikte ook vandaag tegen Debrecen zijn doelpuntje mee. De Colombiaanse spits van Club verkeert in goeie doen, maar heeft zijn beste vorm naar eigen zeggen nog niet te pakken.

Tomas Taecke in Brugge

Carlos Bacca was vandaag andermaal aan het feest tijdens de ruime zege tegen Debrecen. De spits krijgt het vertrouwen van Leekens en bedankt met het ene na het andere doelpunt.

"De bal werd rondgespeeld totdat Hoefkens mij plots in het straatje stuurde", zei Bacca na de partij. "Ik heb niet veel nagedacht en de bal in het doel gedeponeerd".

"Het gaat goed met mij maar het kan nog beter. Ik begin de Belgische competitie te kennen en heb ook onze speelwijze beter onder de knie. Het feit dat ik veel speelgelegenheid krijg, geeft mij enkel maar meer vertrouwen".

"Met Daum had ik geen slecht contact, maar met Leekens is het nog beter. Hij is vaker met mij bezig en praat veel meer op mij in. Ik heb dat nodig, het doet mij deugd dat de coach mij vertrouwen schenkt. Ook de fans hebben het prima met mij voor. Ik werk hard om hen nog veel meer te kunnen teruggeven", aldus een tevreden Carlos Bacca.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties