Falcao: "geschiedenis schrijven met Atlético"

Christophe van den Boom
| 3 reacties
Falcao: "geschiedenis schrijven met Atlético"
Foto: © SC

Vrijdagavond nemen Atlético Madrid en Chelsea het op in de Europese Supercup. Atlético-spits Radamel Falcao blikt op de website AS.com vooruit op de wedstrijd.

“Niet enkel Chelsea’s verdediging baart me zorgen. Het is een sterk team dat een goede combinatie tussen aanval en verdediging vindt op het veld. Maar we zijn er klaar voor. We willen de mensen trakteren op een show”, aldus de aanvaller.

“Het is belangrijk om deze wedstrijd te spelen. Vorig seizoen verloor ik met Porto deze wedstrijd tegen Barcelona. En het is fijn om opnieuw te kunnen strijden voor deze trofee”,  zegt de Colombiaan. “Hopelijk kunnen we een goede prestatie neerzetten en Atlético-geschiedenis schrijven.”

“Ons doel is om de titel te winnen, want het brengt heel wat prestige met zich mee. Elke speler wil dit soort competities winnen", verklaart de spits. "We spelen deze keer opnieuw geen Champions League, maar volgend seizoen willen we er absoluut bij zijn. Maar nu is er eerst de Supercup."

Vrijdagavond nemen Atlético Madrid en Chelsea het tegen elkaar op in de Europese Supercup. Ook onze landgenoot Thibaut Courtois zal spelen en dat wordt voor hem een speciale wedstrijd. Hij speelt met de club waaraan hij uitgeleend is tegen de club die zijn eigenaar is. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties