"Granero is toch veel beter dan Essien?"

Fabian Morren
| 11 reacties
"Granero is toch veel beter dan Essien?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guti speelde ooit in het sterrenteam van Real Madrid. Intussen is hij al geen profvoetballer meer, maar hij volgt de gebeurtenissen bij de 'Koninklijke' wel nog met argusogen. En hij heeft kritiek op het transferbeleid.

Esteban Granero werd uitgeleend aan Queens Park Rangers, terwijl Michael Essien wordt geleend van Chelsea. Guti begrijpt van dat transferbeleid helemaal niks.

"Granero is veel beter dan Essien én Spanjaard", zo zegt Guti. "Op dit moment zijn de beste voetballers van Spaanse komaf. Er wordt veel te veel geld verkwist aan buitenlandse voetballers, dat is heel jammer."

"Je hebt Sami Khedira, Granero, Xabi Alonso en Luka Modric", vervolgt de Spanjaard. "Als een van die vier geblesseerd is of niet goed rendeert, heb je dan Lassana Diarra of Essien nodig? Ik denk van niet, de jeugdopleiding is er ook nog."

"Waarom komen er altijd veel jonge spelers uit het buitenland naar Spanje om te spelen? In landen als Argentinië en Brazilië krijgt de nationale jeugd een eerlijke kans, maar hier niet. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties