Jef Delen krijgt galawedstrijd

Christophe van den Boom
| 8 reacties
Jef Delen krijgt galawedstrijd
Foto: © SC

Jef Delen hing na vorig seizoen zijn schoenen aan de haak. In mei wilde Westerlo een afscheid voor hem organiseren, maar door het tragisch busongeval in Zwitserland, is dat er nog niet van gekomen. Supportersclub De Postkes organiseert op zondag 30 september een galawedstrijd voor de gewez

De galawedstrijd gaat door op de terreinen van KFC Herselt en staat volledig in het teken van Jef Delen, die heel zijn carrière in eerste klasse bij Westerlo speelde. Samen met zijn vrienden en ploegmaats van Rode Ster Corsica uit Beerzel zal hij het opnemen tegen een aantal van zijn oude ploegmakkers.

Een aantal oudgedienden hebben al reeds toegestemd. Zo zullen o.a. Nico Van Kerckhoven, Marc Schaessens, Joris Van Hout, Sadio Ba, Tonin Brogno, Vedran Pelic, Ronny Gaspercic, Bart Goor en Bart Deelkens aanwezig zijn. Westerlo hoopt nog een op een aantal andere namen, maar daar wordt nog antwoord van verwacht.

Het is supportersclub De Postkens die de wedstrijd organiseert. Tickets kosten vijf euro in voorverkoop en zijn verkrijgbaar op het secretariaat en in de fanshop van KVC Westerlo. Aan de kassa betaal je een euro meer. De wedstrijd vindt plaats op 30 september om 16u.

Meer info op de website van KVC Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties