Reactie Dauwen: "Te hautain begonnen"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Dauwen: "Te hautain begonnen"
Foto: © SC

Westerlo moest tegen Aalst vrede nemen met een 2-2 gelijkspel. Coach Frank Dauwen zag dat zijn team veel te laks aan de wedstrijd begon.

Robby Morren in Westerlo

"Ik ben ontgoocheld over hoe we aan de wedstrijd begonnen. Wij begonnen hautain en laks aan de match. Bij twee goede omschakelingen van Aalst kwamen we op een 0-2 achterstand. We moesten de rust in met een achterstand, met slecht voetbal en met gemor van de supporters."

"In de tweede helft hebben we een hele andere mentaliteit getoond en hadden we verscheidene mogelijkheden. Op basis van die tweede helft had ik toch nog graag de 3 punten maar aan de overkant had Aalst op het einde ook nog een goede kans."

Scheidsrechter
De suppporters en ook enkele spelers van Westerlo waren bijzonder boos op de scheidsrechter, die volgens hen de bal op de stip had moeten leggen en nog enkele andere dubieuze beslissingen in het nadeel van Westerlo floot. De coach wilde de ref echter niet met de vinger wijzen. 

"Op een bepaald moment vond ik dat hij wel wat warrig floot maar we mogen dit puntenverlies niet op de scheidsrechter verhalen. Hij is een jonge kerel en hij moet krediet krijgen. De ref heeft een degelijke wedstrijd gefloten", vond Dauwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties