Van den Brom bevestigt basisplaats voor Nuytinck

Van den Brom bevestigt basisplaats voor Nuytinck
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom heeft deze middag aangegeven dat hij niet al te veel gaat wijzigen of jongens rust geven tegen Lierse. De Nederlandse coach van Anderlecht bevestigde wel dat Nuytinck de plaats van de geblesseerde Kouyate overneemt.

Johan Walckiers in Anderlecht

Tegen Lierse kan Van den Brom geen beroep doen op Kouyate (verstuikte voet) en Odoi. Deschacht is wel fit en ook Tom De Sutter kon een volledige training afwerken. Beide zitten in de wedstrijdselectie. "We gaan geen risico nemen met Kouyate. Het is allemaal niet te erg en normaal komt Milan niet in gevaar. Maar zaterdag komt te vroeg voor hem. Odoi zal ook de CL-match tegen Milan missen."

Nuytinck komt de Senegalees vervangen in de defensie waar Gillet waarschijnlijk weer op de rechtsachter zal staan. "Ik heb hem gezien tegen Kroatië en hij doet het daar ook goed. Ik zie hem nu ook als rechtsachter, dat heb ik al gezegd. Het is ook de enige plaats in de nationale ploeg waarvoor hij in aanmerking komt. En hij heeft de klik in zijn hoofd gemaakt, dat is ook belangrijk. Juhasz? Hij zit in de selectie maar begint niet. Nuytinck maakt wel zijn debuut."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties