Raul Bravo: "Het was alsof ik een geest zag"

Fabian Morren
| 6 reacties
Raul Bravo: "Het was alsof ik een geest zag"
Foto: © SC

Raul Bravo (31) maakte deel uit van het sterrenteam van Real Madrid. Ploegmaats waren onder meer Zidane, Figo en de Braziliaanse ex-spits Ronaldo. Nu speelt hij bij Beerschot.

"In mijn beginperiode bij Real waren er al jongens als Zidane en Figo, maar gaandeweg kwamen er meer supervedetten. Zo stond Ronaldo op een dag in de kleedkamer. Het was alsof ik een geest zag", lacht Bravo in HLN.

"Kwam hij zich nog voorstellen ook. Ronaldo en Zidane waren de allerbesten met wie ik ooit speelde. Beckham was ook een goede voetballer, maar ik zou liegen als ik zeg dat hij van hetzelfde niveau is."

"Zelf werd en word ik bijna voortdurend herkend in Madrid", vervolgt de verdediger. "Op restaurant moest ik bijna nooit betalen en in winkels kreeg ik korting, gewoon omdat ik bij Real speelde. Dat was het perfecte leven: veel geld verdienen én niets moeten uitgeven."

"Mijn rechtstreekse concurrent op de linksback was Roberto Carlos. Die man was een machine: nooit geblesseerd of geschorst en hij wou zelfs alle oefenmatchen spelen! Toen Carlos Queiroz in de zomer van 2003 trainer werd gaf hij me in de Supercup een kans als centrumverdediger en die greep ik. Dat jaar was mijn beste ooit bij Real. Nooit speelde ik meer dan toen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties