Reactie Remacle: "Geen scheidsrechters van dat niveau nodig"

Remacle: "Geen scheidsrechters van dat niveau nodig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een verontwaardigde Jordan Remacle die na de wedstrijd de pers kwam te woord staan. De rechterflank van Gent werd zwaar aangepakt door Antonio Ghomsi en kon daar absoluut geen begrip voor opbrengen. Vooral de scheidsrechter moest het ontgelden.

Johan Walckiers in Gent

Het gebeurde hebben we al een paar keer aangehaald: Remacle kreeg een opzichtige elleboogstoot van Ghomsi, maar die werd daarvoor niet bestraft. "Moest ik 20 geweest zijn, zou ik op dat moment echt door het lint zijn gegaan", vertelde Remacle. "Ik ben echter een paar jaar ouder en kon me inhouden. Maar wat Ghomsi deed was echt niet goed te praten. En nee, ik heb niet meer met hem gesproken na de match."

De scheidsrechter was voor Remacle de grootste boosdoener. "Ghomsi had rood moeten krijgen en wij een penalty", vond hij. "Als je daarvoor een Nederlander naar België moet sturen... We hebben geen scheidsrechters van dat niveau nodig. Ik dacht echt dat het strafschop voor ons was, maar toen ik weer bij mijn positieven kwam, zag ik dat Mechelen gewoon mocht uittrappen. Een goede voetballer hoeft zo geen fouten te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties