Mancini zet Hart op zijn plaats

Koen Schaaphok
| 8 reacties
Mancini zet Hart op zijn plaats
Foto: © SC

Joe Hart heeft een uitbrander gekregen van zijn trainer Roberto Mancini. De doelman van Manchester City liet zich iets te kritisch uit over de prestaties van de Citizens na afloop van de verloren Champions League- wedstrijd tegen Real Madrid (3-2).

De Engelsman gaf samen met zijn ploeg een veilige 1-2 voorsprong in de laatste vijf minuten weg door doelpunten van Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. "Dit was gewoon slecht", sprak de keeper achteraf in het Estadio Santigao Bernabéu.

Daarmee trapte hij trainer Roberto Mancini eveneens zwaar mee op te tenen. "Joe Hart moet lekker in zijn doel staan en reddingen maken", snauwde een razende Mancini na afloop tegen de media. "Als er iemand kritiek levert dan ben ik dat. Ik oordeel, niet Hart!", aldus de boze Italiaanse oefenmeester van Manchester City. "Er zijn zaken die we kunnen verbeteren. Er zijn nog vijf wedstrijden te spelen en de andere teams in onze groep zullen hier ook verliezen. Het is belangrijk dat we van Dortmund winnen. Dat wordt nog moeilijk genoeg, want het is een topploeg.", sluit Mancini alsnog positief af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties