Italiaanse media hard voor Milan-coach Allegri

Koen Schaaphok
| 7 reacties
Italiaanse media hard voor Milan-coach Allegri
Foto: © SC

Tijdens de nadagen van de Champions League- wedstrijd tussen Anderlecht en AC Milan blijven de verwijten richting AC Milan-trainer Massimiliano Allegri komen. Een nieuwe weddenschap wint binnen de Serie A aan populariteit. Haalt Allegri de wedstrijd tegen Udinese nog?

Van alle Italiaanse kranten was Corriere dello Sport het hardst. “Er was een gebrek aan inspiratie en De Jong gaf meer ballen aan de tegenstander dan aan zijn ploeggenoten.”, kopte de sportkrant. De collega’s van de bekende Gazzeta dello Sport konden er evenmin mee lachen. Zij blijven vernietigend uithalen naar de speelwijze van de Rossoneri. “Milan haalt nog maar eens nul punten uit een wedstrijd door voor de derde wedstrijd op rij in het eigen San Siro niet te kunnen scoren. Een trieste evenaring van een record van 5 jaar geleden. Tegen het nederige Anderlecht waren er weinigen komen opdagen en trainer Allegri blijft op de wip. Zolang de doelpunten uitblijven, doet de hoop aan de rood-zwarte kant van Milaan dat ook”, aldus de roze sportkrant.

Bij het uitdelen van de individuele punten ook een aangename verassing. Anderlecht-spelers Silvio Proto, Guillaume Gillet en Lucas Biglia kregen met elk een 6,5 de beste punten. Kneus van de match was de Nederlander Nigel De Jong die, vanwege zijn magere prestatie tegen paars-wit, slechts een 4,5 toebedeeld kreeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties