Bayern wint, Dortmund niet

Sam Soetaers
| 2 reacties

Bayern München staat na vijf speeldagen nog altijd foutloos aan de leiding in de Bundesliga. Het won zijn wedstrijd, terwijl Dortmund punten liet. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt intussen al zeven punten.

Bayern München kende geen problemen met Wolfsburg. De thuisploeg kwam na 24 minuten spelen op voorsprong. Schweinsteiger werkte een voorzet van Robben in doel. Na de koffie liep Bayern verder uit. Mario Mandzukic kopte een voorzet van Xherdan Shaqiri aan de tweede paal binnen. Mandzukic tekende overigens ook voor het derde doelpunt, dat hij ook met het hoofd scoorde.

Zes goals
Frankfurt volgt op twee punten van de leider. Het speelde 3-3 gelijk tegen Dortmund. Ook Frankfurt is na vijf wedstrijden nog steeds ongeslagen. Tegen Dortmund maakte het tot twee keer toe een achterstand goed. Reus en Piszczek brachten Dortmund op een 0-2 voorsprong. Na rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte door goals van Aigner en Inui. Gotze zorgde voor de 2-3, maar Zambrano legde zeventien minuten voor de 3-3 eindstand vast.