Wenger: "Vermaelen fit tegen Chelsea"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Wenger: "Vermaelen fit tegen Chelsea"
Foto: © SC

Thomas Vermaelen, kapitein van Arsenal, zal speelklaar geraken voor de topper van zaterdag tegen Chelsea. Dat meldde coach Arsène Wenger op een persconferentie. Ook de langdurig geblesseerde Wilshere lijkt bijna terug fit, hij speelt maandag met de U21.

Vermaelen miste het 1-1 gelijkspel tegen Manchester City wegens ziekte. Zijn vervanger Koscielny scoorde het doelpunt van Arsenal. Wenger zal dus moeten kiezen: “Ik zie het niet als selectieproblemen, maar als selectieoplossingen. Ik wil voor elke positie minstens twee spelers hebben, als voorzorg. Kijk maar naar Rosicky en Szczesny, beide zijn momenteel enkele weken out en moeten dus vervangen kunnen worden.”

Ook Jack Wilshere lijkt dicht bij een terugkeer. De middenvelder was meer dan een jaar out met enkelproblemen: “Wilshere zal maandag een uur met de U21 spelen, we moeten geduldig zijn. Ik denk dat de WK-kwalificatiewedstrijden met Engeland sowieso te vroeg komen.”

Wenger had het ook over Chelsea, de tegenstander van zaterdag. Hij had het meerbepaald over Hazard en Drogba: “Ik weet niet of Chelsea Drogba mist, ik kan je wel zeggen dat wij hem niet missen. Hij was een gevaarlijke speler en heeft vaak tegen ons gescoord. Het verwondert me ook niet dat Hazard meteen tot de sterren van Chelsea behoort.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties