Reactie "Habibou voelt nooit druk"

Fabian Morren
| 3 reacties
"Habibou voelt nooit druk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem won ruim bij Lierse en nestelt zich weer in de top van het klassement. "Dit doet uiteraard heel veel plezier", glundert Jimmy De Jonghe.

"We wisten dat Lierse een goeie thuisploeg was. Ze speelden al gelijk tegen Genk, Standard en Anderlecht. Dan ben je toch zeker geen slechte ploeg. Bovendien raapten we hier de voorbije jaren weinig. Onze start was ehter uitstekend, met twee vroege goals", doet De Jonghe zijn verhaal.

"Na de 0-2 werden we te euforisch", weet de linksachter. "Lierse bleef ook niet bij de pakken zitten. Ze kwamen dan ook verdiend op 1-2. Gelukkig kwamen we scherp uit de kleedkamer en scoorden we op het perfecte moment de 1-3."

"Het is belangrijk om na de competitienederlaag tegen Anderlecht direct opnieuw te kunnen winnen. Onze trainer hamert er ook op om niet te lang stil te staan bij een nederlaag. Als je onze kansen bekijkt, merk je dat we aan een hoog percentage afwerkten tegen Lierse", aldus een tevreden De Jonghe.

Habib
Ook de jonge verdediger kon uiteraard niet om Habib Habibou heen. Hij scoorde drie keer en gaf een assist. "Het is een heel rustige persoon. Hij zal zich nooit forceren en voelt nooit druk. Habib speelt zonder complexen en daardoor kan hij dus zo'n prestatie afleveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties