Boze Llorente trapt het af bij Bilbao

Koen Schaaphok
| 11 reacties
Boze Llorente trapt het af bij Bilbao
Foto: © SC

Sensatie op de training van de Athletic Bilbao. Spits en uitblinker van vorig seizoen Fernando Llorente verliet maandagmorgen de training na een ruzie met trainer Marcelo Bielsa.

Llorente voelt zich al een tijdje niet meer op z’n gemak in Bilbao. De aanvaller maakte een poos geleden bekend zijn in 2013 aflopende contract niet te verlengen en sindsdien is de situatie gespannen. Bilbao is nu verplicht om de 27-jarige spits komende winter te verkopen, wil er een transferbedrag uit gehaald worden. Maandagochtend kwam het tot een uitbarsting tussen trainer Bielsa en Llorente. De speler werd de voorbije weken nauwelijks gebruikt door de 57-jarige coach en dat mondde op het trainingsveld uit tot een verbale confrontatie, waarnaar de spits besloot de training voor gezien te houden.

Fernando Llorente was vorig seizoen de publiekslieveling bij Athletic Bilbao. Naast de Spaanse competitie vond de Spanjaard van Los Léones ook in Europees verband vlot de weg naar de netten. Athletic Bilbao moest in de Europa League alleen in de finale buigen voor een superieur Atlético Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties