Tweedeklassers willen sprong maken

Fabian Morren
| 0 reacties
Tweedeklassers willen sprong maken
Foto: © SC

Onze redactie geeft u een overzicht van wat er vandaag op het menu staat. Dagelijks lijsten we de actie op de Europese voetbalvelden voor u op.

Premier League:

In Engeland staat Queens Park Rangers al flink onder druk. Momenteel staat het laatste met twee schamele puntjes. Misschien kan er wat geraapt worden tegen West Ham United. De bezoekers kennen een rustig seizoensbegin en staan knap in de middenmooit. Bij winst wordt het zelfs gedeeld vijfde.

Primera Division:

Traditioneel is er ook maandagavond voetbal in Spanje. Getafe neemt het op tegen Real Mallorca. Getafe staat voorlaatste en kan de punten dus goed gebruiken. Mallorca verloor dit seizoen nog niet en kan bij winst naast Malaga op de derde plaats komen.

Ligue 2:

Auxerre wil zo snel mogelijk terugkeren naar de hoogste afdeling. Die weg loopt echter niet over een leien dakje. Momenteel staat Auxerre pas dertiende in de Franse tweede klasse. Vandaag krijgt de club een kans om een sprong naar de zevende plaats te maken. Dan moet er wel gewonnen worden van Arles, dat op dit moment op die zevende stek staat.

2. Bundesliga:

Hertha Berlijn heeft het de laatste jaren moeilijk. Twee seizoenen geleden promoveerde het opnieuw naar de Bundesliga, maar vorig seizoen volgde meteen de degradatie. En dus moet er opnieuw gemikt worden op de promotie. Hertha staat zesde en kan bij winst tweede worden. Rode lantaarn Duisburg is straks de tegenstander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties