Peeters: "Niet alle druk op Eidur zijn schouders leggen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Peeters: "Niet alle druk op Eidur zijn schouders leggen"
Foto: © SC

Vanmorgen werd Eidur Gudjohnsen officieel voorgesteld bij Cercle Brugge. De IJslandse spits popelt naar eigen zeggen om te spelen. Trainer Bob Peeters is erg tevreden met de aanwinst: "We kunnen van hem leren, zowel de spelers als ik"

De overeenkomst die Gudjohnsen afsloot is er een van één jaar. “We hebben beide een financiële inspanning gedaan, we moeten zien hoe goed het huwelijk is eer we kunnen nadenken over volgend jaar”, aldus managing director Yvan Vandamme aan Sport/Voetbal Magazine.

“Het is allemaal een tweetal weken begonnen, drie elementen spraken in ons voordeel. Hij was transfervrij, had een Belgische link met zijn vader en met Arnar Vidarsson speelt hier al een landgenoot van hem.” Arnor Gudjohnsen, de vader van Eidur, speelde voor onder meer Anderlecht en Lokeren.

Gudjohnsen zelf kan niet wachten om terug te spelen: “Vanaf volgende week moeten we een stap vooruit kunnen zetten op training. Het is wel moeilijk te bepalen wanneer ik terug op niveau zal zijn.” Ook Bob Peeters is geduldig: “We moeten nuchter blijven en mogen niet alle druk op de schouders van Eidur leggen. We kunnen wel allemaal van hem leren, zowel de spelers als ik.”

Gudjohnsen speelde voor Cercle bij AEK Athene. Hij kwam echter maar tien wedstrijden in actie door een dubbele beenbreuk die hij opliep in oktober 2011.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties