O'Neill: "Mignolet is minstens even goed als Joe Hart"

Christophe van den Boom
| 10 reacties
O'Neill: "Mignolet is minstens even goed als Joe Hart"
Foto: © SC

Sunderland-trainer Martin O'Neill vindt Simon Mignolet een even goede doelman als Joe Hart van Manchester City. Hart wordt door veel voetbalanalisten naar voren geschoven als een van de beste doelmannen ter wereld.

“Hij is absoluut fantastisch geweest voor ons”, aldus Moyes in Daily Mail. “Er zijn dingen die hij nog altijd wil verbeteren, maar hij is zo moedig als een leeuw. Hij is even goed als elke ander speler in de Premier League.”

Vooral tegen West Ham United en Wigan Athletic pakte de doelman uit met enkele nodige redidngen. “Tegen West Ham pakte hij uit met twee goede saves, waardoor ons team een punt kon pakken. Vorig weekend deed hij tegen Wigan nog beter en redde hij ons twee keer op een geweldige manier. We zouden tegen een 2-0 achterstand hebben aangekeken als Simon die ballen in de eerste helft niet gered had. Hij hield ons staande en misschien wordt zijn werk soms ondergewaardeerd.”

De oefenmeester waagt zich ook aan een vergelijking met Joe Hart. “Joe hart is een uitstekende doelman. Zijn prestatie voor City tegen Dortmund in de Champions League was subliem, maar Simon speelt minstens even goed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties