Reactie Gudjohnsen: "Enorm genoten"

Tomas Taecke
| 8 reacties
Gudjohnsen: "Enorm genoten"
Foto: © SC

Eidur Gudjohnsen mocht aan de Gaverbeek voor het eerst in het groen-zwarte shirt het veld inlopen. De Ijslander maakte meteen indruk met enkele geniale baltoetsen en een benutte strafschop.

Tomas Taecke in Waregem

Enkele dagen na zijn aankomst in Brugge mocht Eidur Gudjohnsen meteen debuteren in de hoofdmacht van de vereniging. Cercle slikte een tweede tegendoelpunt toen de Ijslander zich aan de zijlijn voorbereidde op een invalbeurt, maar kon wel milderen dankzij een strafschopdoelpunt van de vedette.

"Ik heb vandaag enorm genoten en dat was een tijdje geleden", zei Eidur Gudjohnsen na afloop in vlekkeloos Nederlands. "We hebben een jonge ploeg en missen wat killerinstinct en ervaring. Op basis van wat ik vandaag zag, zullen we ons zeker handhaven in de hoogste afdeling".

"We blijven laatste in het klassement. De interlandbreak komt als gelegen. De vrije week kunnen we nu goed benutten", aldus Gudjohnsen.

De Ijslander plaatste zich bij de strafschop voor Cercle ook meteen achter de bal. "Eigenlijk stond hij niet op het lijstje", lachte Bob Peeters tegenover onze redactie na de wedstrijd. "Maar wie gaat de bal nu afpakken van Eidur Gudjohnsen? Ik had er ook het volste vertrouwen in dat hij de strafschop ging omzetten", aldus Peeters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties