Jovanovic: "Niet onder de indruk van Rode Duivels"

Christophe van den Boom
| 29 reacties
Jovanovic: "Niet onder de indruk van Rode Duivels"
Foto: © SC

Milan Jovanovic maakt geen deel uit van de Servische selectie die het vrijdag in Belgrado opneemt tegen de Rode Duivels. Maar hij verwacht wel dat zijn land zal juichen en dat de Belgen van een kale reis terug zullen keren.

Jovanovic zit al een tijdje niet meer in de selectie van Servië, maar dat weerhoudt hem er niet van om in zijn landgenoten te geloven. De Serviër is er van overtuigd dat zijn land zal winnen tegen de Belgen. Dat zegt hij tegen Gazet van Antwerpen.

“Als de Belgen denken dat ze makkelijk gaan winnen in Belgrado, dan zijn slaan ze de bal helemaal mis. De afgelopen tien jaar heeft Servië geen enkel thuisduel verloren. Zelfs niet tegen de grote ploegen. Frankrijk, Italië en Spanje konden er niet winnen”, aldus de aanvaller van Anderlecht.

Tegen Wales en Kroatië vond hij de Belgische nationale ploeg niet indrukwekkend spelen. “Ik was niet onder de indruk. De Belgen hadden moeite met Wales en konden verliezen van Kroatië. Ze hebben veel talent in hun rangen, maar Servië heeft dat eveneens met vedetten in Manchester City, Lyon en Chelsea”, aldus Jovanovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties