Mancini ziet Falcao scoren tegen Málaga

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Mancini ziet Falcao scoren tegen Málaga
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radamel Falcao is dit seizoen in bloedvorm. Dat is ook de Engelse topclubs niet ontgaan. Manchester City en Chelsea werden al meermaals in verband gebracht met de Colombiaan. City-coach Mancini bekeek hem zondag live tegen Málaga.

Na zes minuten kreeg Mancini reeds waarvoor hij gekomen was, een goal van Falcao. Hij kopte al na zes minuten de 1-0 in doel. Atlético won uiteindelijk met 2-1. De andere goals waren van Santa Cruz (Málaga) en Weligton (Málaga, eigen doelpunt).

Falcao wordt al een tijdje genoemd om deze winter naar Engeland te trekken. Recent liet hij optekenen dat hij ooit graag in de Premier League wil spelen. Ondanks de geruchten maakt Enrique Cerezo, de voorzitter van Atlético, zich geen zorgen.

“We blijven kalm bij het onderwerp Falcao. We weten dat Mancini de match komen bekijken is. Wie weet zocht hij wel een huis hier in Spanje”, grapte hij bij Canal+.

Falcao scoorde al elf goals dit seizoen. Het begon allemaal met een hattrick tegen Chelsea in de Europese Super Cup. Atlético Madrid won die met 4-1. Vorig seizoen scoorde de Colombiaan 36 keer in alle competities.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties