Schotse pers erg lovend over Rode Duivels

Mathias Dumarey
| 24 reacties
Schotse pers erg lovend over Rode Duivels
Foto: © SC

De Schotse pers is na de wedstrijd van gisteren lovend over de Rode Duivels. "De Belgen waren echt indrukwekkend", klinkt het daar. Ondertussen wil men in Schotland dat bondscoach Levein opstapt en doelman McGregor was gisteren de beste Schot in Brussel.

De Schotse media strooien met superlatieven als het over onze Rode Duivels gaat. The Daily Record heeft het over 'Beeldschone moordenaars'. "Wat België gisteren liet zien, grensde aan sportieve wreedheid, maar dat is nu eenmaal wat goede teams doen. Ze verzilveren hun superioriteit."

The Scottish Sun gaat nog verder in de beeldspraak. "Onafhoudende rode golven overspoelden onze jongens. Ze denderden neer over onze withemden zoals een tsunami schepen verplettert. We zijn naar de kelder van onze groep gedonderd zoals een Oostenrijker uit de ruimte komt gevallen. Hij had gelukkig wel een parachute."

The Herald hield het simpel. "België speelde met de stijl en de vlotheid waar Schotland alleen maar kan van dromen. De dreiging die uitging van hun aanvallende vijftal: ieder van hen toonde ritme, behendig voetenwerk, vista en een uitstekende techniek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties