Tickets België - Macedonië verkrijgbaar vanaf 22 oktober

Tickets België - Macedonië verkrijgbaar vanaf 22 oktober
Foto: © SC

Leden van de officiële fanclub van de Rode Duivels kunnen vanaf 22 oktober tickets kopen voor de thuiswedstrijd tegen Macedonië van dinsdag 26 maart. De vrije verkoop gaat van start op 4 december.

De Rode Duivels treffen Macedonië eerst uit op 22 maar, vier dagen later is er al de terugmatch in het Koning Boudewijnstadion.

De voetbalbond heeft de details omtrent de ticketverkoop donderdag vrijgegeven. De ticketprijzen blijven ongewijzigd, je betaalt 30, 50, 60 of 75 euro afhankelijk van waar je wil zitten. De leden van de 1895 fanclub kunnen vanaf 22 oktober één ticket per persoon aankopen.

Vanaf vier december start de vrije verkoop. Supporters kunnen dan vijf tickets per persoon kopen. Het volledige persbericht is hieronder te lezen.

Persbericht

Het vervolg van de WK-kwalificatiecampagne van de Rode Duivels is een tweeluik tegen Macedonië. Tickets zijn binnenkort beschikbaar.

Na de goede start van de Duivels, met overwinningen tegen Wales (0-2), Servië (0-3) en Schotland (0-2) en een gelijkspel tegen Kroatië (1-1), willen de Rode Duivels graag de positieve lijn doortrekken in het vervolg van de kwalificatiecampagne voor het Wereldkampioenschap 2014 in Brazilië.

De Rode Duivels oefenen op 14 november in Boekarest tegen Roemenië, tickets voor deze wedstrijd zijn nog niet beschikbaar. Op de eerstvolgende wedstrijd met belang moeten we wachten tot maart 2013. België trekt op vrijdag 22 maart 2013 naar Macedonië en ontvangt vier dagen later, op dinsdag 26 maart, Macedonië in het Koning Boudewijnstadion.

De thuiswedstrijd tegen Macedonië lijkt misschien nog ver weg, maar de KBVB kreeg nu al heel wat vragen omtrent de ticketverkoop voor deze wedstrijd.

Voorrang leden 1895

Net als voor elke wedstrijd van de Rode Duivels, krijgen ook nu leden van de officiële supportersfederatie 1895 voorrang bij de ticketing. Zij kunnen vanaf maandag 22 oktober tot en met zondag 2 december 2012 terecht bij hun supportersclub.

Wil je voorrang bij de verkoop van tickets, dan word je dus bij voorkeur lid van 1895. Er is zeker een supportersclub erkend door 1895 bij jou in de buurt, ontdek het hier.

Vrije verkoop vanaf dinsdag 4 december

Na de voorrangsperiode voor de supportersclubs, biedt de KBVB de resterende tickets te koop aan vanaf dinsdag 4 december. Opgelet; dit geldt vanzelfsprekend enkel als er nog tickets beschikbaar zijn.

Prijs tickets

De prijs van de tickets blijft dezelfde als bij de voorgaande wedstrijden: 30, 50, 60 of 75 EUR.

Belangrijk: ieder lid van 1895 kan één ticket kopen. Bij de vrije verkoop blijft de limiet op maximaal vijf tickets per persoon.

Via belgianfootball.be zal de KBVB zo snel mogelijk informatie vrijgeven over de ticketverkoop voor de resterende wedstrijden. Blijf op de hoogte via Facebook en volg de KBVB op twitter via @belgianfootball.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties