Win 3990 euro én een VIP-reis!

Fabian Morren
| 3 reacties
Win 3990 euro én een VIP-reis!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze week is er weer volop actie in Europa. Ook Anderlecht, Genk en Club Brugge komen Europees weer in actie. Word dankzij onze clubs, Unibet en Voetbalkrant.com in één klap rijk!

Woensdag neemt Anderlecht het in de Champions League op tegen Zenit Sint-Petersburg. Een lastige uitwedstrijd voor Anderlecht, maar paars-wit mikt op een gelijkspel. Als Anderlecht daarin slaagt, verdient u bij UNIBET uw inzet maal 4,20!

Een dag later komen Club Brugge en Genk in actie. Club wil uiteraard ook graag puntenwinst op Newcastle. Bij een gelijkspel van blauw-zwart verdient u 3,80 euro bij 1 euro inzet. Daarnaast is er nog Genk. De Limburgers zijn erg sterk bezig en hopen te profiteren tegen een twijfelend Sporting Lissabon. Bij een zege van Genk krijgen we 2,50 euro bij 1 euro inzet.

We zetten dus in op een gelijkspel van Anderlecht, een puntendeling van Club en een overwinning van Genk: bij een inzet van 100 euro levert ons dat 3990 euro op!

100 euro inzet? Jazeker, want dankzij Voetbalkrant.com en UNIBET krijgt u tot 100 euro bonus! Nog niet overtuigd? Wel, dan laat u de kans liggen om in één avond schandalig rijk te worden! Maar u laat nog meer kansen liggen...

Als u zich immers registreert bij UNIBET geeft Voetbalkrant.com een gratis ticket voor een nieuwe wedstrijd of betaalt u een ticket terug tot 20 euro per ticket.

Bovendien zal één van de inschrijvers samen met een extra persoon een VIP-reis krijgen. Hotel, vlucht en de tickets voor de match worden door Voetbalkrant.com geregeld!

3990 euro, een gratis ticket én een VIP-reis... Deze kans krijg je maar één keer! 

NOG 9 DAGEN GEVEN WE 100 EURO BONUS WEG. NADIEN IS HET OPNIEUW 60 EURO BONUS. PROFITEER NU VAN ONZE UITZONDERLIJKE ACTIE!

Hoe inschrijven?

1) Schrijf nu in via onze site, KLIK HIER

2) Vraag je gratis tickets en schrijf je HIER in voor de reis

Heb je reeds een account op unibet.com (accounts ouder dan augustus 2012)? Dan kan je deze maand toch nog genieten van de promo! Registreer u opnieuw via onze site met andere login en email-adres en geniet van deze voordelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties