Buysse: "Newcastle is nog beter geworden"

Pieter Vierstraete
| 0 reacties
Buysse: "Newcastle is nog beter geworden"
Foto: © SC

Bart Buysse speelde in 2007 al eens in Newcastle met Zulte-Waregem. "Maar Newcastle is nog veel sterker geworden", zegt Buysse in een interview op de officiële site van Club Brugge.

Vijf jaar geleden speelde Bart Buysse in St James’s Park. “Mijn tweede wedstrijd voor Zulte-Waregem. Fantastisch om daar te mogen spelen. We waren zo goed als uitgeschakeld en trainer Franky Dury koos ervoor om een jonge groep te laten starten. En ik vind dat we het goed gedaan hebben toen.”

Zulte verloor uiteindelijk slechts 1-0. Kan Club beter doen? “We weten ook wie we zijn en waar we aan beginnen. Een goed resultaat halen zal moeilijk zijn, maar dat wil niet zeggen dat we er niet 100% voor zullen gaan.”

Muur op twee benen

“Newcastle is nog veel sterker geworden", vervolgt Buysse. "Ze beschikken over zeer sterke spitsen. Ik heb nog met Tioté samengespeeld bij Twente, hij was toen echt wel een van de beteren. Echt een muur op twee benen. Daarnaast hebben ze ook nog heel wat internationals. Het zal een moeilijke verplaatsing worden." 

"Het is bovendien zeer moeilijk in te schatten hoe ze gaan spelen, ze gooien geregeld hun ploeg door elkaar”, besluit Buysse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties