Celtic-manager Lennon lyrisch over zijn troepen

Celtic-manager Lennon lyrisch over zijn troepen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren brak Jordi Alba diep in de blessuretijd de Schotse harten. Ondanks een dappere prestatie keerde Celtic met een 2-1 verlies en nul punten terug uit Barcelona. "Ik ben vooral trots", zegt manager Neil Lennon.

Net voor de rust kwam Celtic bijna toevallig via een afgeweken kopbal 0-1 voor, waarna de Schotten met man en macht de voorsprong probeerden te verdedigen. Iets wat net niet lukte. “Hoewel ik ontzettend teleurgesteld ben voor de spelers, ben ik ook onvoorstelbaar trots,” verklaart Lennon.

“Barcelona is het beste team van de wereld. Iedereen had ons van tevoren afgeschreven, maar ik ken de kwaliteit en het karakter van deze spelers. We wisten dat we onder druk zouden komen te staan en balverlies zouden lijden. Maar we hebben briljant verdedigd en waren af en toe gevaarlijk via de counter.”

Doelman Foster

Fraser Foster werd ook nog even individueel bejubeld: “Forster is van topklasse en hij gaat het ver schoppen in dit spelletje. Hij heeft het in elke uitwedstrijd sinds hij bij ons is fantastisch gedaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties